Rekruttering Horsens – Søg hjælp til at finde de de mest kvalificerede kandidater

Rekruttering Horsens

”Vi har samarbejdet med et professionelt vikarbureau, og det har sikret min virksomhed kompetent rådgivning, sparring og forretningsudvikling, kvalificerede kandidater at vælge mellem og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke selv klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, udviklingschef i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Herning

”Vi har adskillige gange anvendt et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Herning hos Kip Industriudvikling A/S. Vi får en seriøs og grundig support, der er hurtig og giver virksomheden den den mest kvalificerede kollega. Vi kommer først med et oplæg, og så finder vikarbureauet de dygtigste kandidater, som vi så i fællesskab ser og vurderer. Dermed undgår vi at skulle læse os igennem 200 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at belyse og udvælge os den rette kandidat. Rekrutteringsbureauet fikser ganske enkelt alt det praktiske”, fortæller chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Herning fandt han ganske simpelt ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Holstebro

”K&I Arkitekter er en virksomhed med fart på, og de seneste par år er vi groet fra 7 til over 30 medarbejdere. Af den årsag har vi haft brug for kompetente kolleger, så vi kunne følge med alle de opgaver. Jeg kan helt bestemt anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig med at søge den bedst kvalificerede. De professionel kan også være behjælpelige, hvis du mangler ekstra hænder ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Niels Christoffersen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og søger mere på CV-et? Så skal du da overveje at finde drømmejobbet ved at registrere dig ved et bureau. Der er det muligt både at finde vikarjobs og teste dig selv af i varierede små ansættelser – eller finde det faste trygge job.