Mandens og mit blivende projekt med at istandsætte villaen – f.eks med at beslutte os for gulvtæpper, laminatgulv, trægulv eller parketgulv

Vil I læsere læse, vores tanker angående husprojektet.

Vi er ved at være kommet til at udvælge gulve til villaen i det blivende projekt med at foretage forbedringer og restaurere det aldrende hus. Et kvalitets trægulv er mandens 1. valg, men så kan man både udvælge et dyrere parketgulv, et mere prisvenligt laminatgulv, og om vi for eksempel ønsker gulvtæpper ved sengen, så ungerne og os ikk fryser om morgenen.

I de her dage får vi lært en hel del helt forfra. Før vi var nået til tanker omkring gulve, der har vi bare tænkt trægulv som vi har været ligesindede om. Men forleden satte vi os ind i at sådan et trægulv er bestemt ikk udelukkende er et trægulv. Nej da det købes som parketgulv, massivt trægulv eller laminatgulv. Pyyh alle de valg

Vi gennemtænker også et mere moderne gulv og matche det med lækre gulvtæpper. Gulvtæpper virker kanske ikk’ík’ så hensigtsmæssigt, når nu jeg og manden gerne vil have en lille vovse. Man kan derimod begrunde at gulvtæpper er behageligt hvor vi sover. Gulvtæpper og parketgulv eller trægulv kan godt kombineres når man gør det sådan.

Vi er enstemmige omkring at parketgulv placeret i sildebensmønster syner rigtig æstetisk, men kostbart. Men derimod har parketgulv en bedre slidstyrke og holdbarhed og til at afhøvle. Det kan vi nok ik lige så ligetil når man vælger laminatgulv, som også er lidt imiteret at se på. Derimod kan vi lægge et laminatgulv oven på vores eksisterende gulv og sådan et gulv kræver ikk lakbehandlingbehandling med sæbe eller lak. Og så lader et styks laminatgulv til at være ukompliceret at pleje. Tjoeh. Jeg kan nok spørge om kammeraternes meninger angående gulvtæpper, parketgulv, laminatgulv og trægulv.