Indkøb af havehegn – pigerne og jeg går efter samknyttet

Mine tøser og jeg bor lige ved et styk udpræget buldrene bygade og er ovenud ærgerlig over konstant at vågne larmen fra busser og lastbiler. Derfor ska’ jeg anskaffe et lydhegn. Udover dem er monteret op til store veje, så vidste jeg ik noget om lydhegn. Men som haveejer kan man tydeligvis sagtens købe sådan et lydhegn/havehegn kombineret med lydhegn.

Jeg vil sætte nogle stedsegrønne planter nær ved havens spritnye havehegn. Villaens frugttræer kan også skygge for havens spritnye raftehegn. Spændte mig glæder mig til det lydhegn og at kunne sove igennem uden trafiklarm. Lydhegn , åh det bliver så godt. Så projekt havehegn udspringer med internetsøgning efter en sammenkobling af raftehegn og lydhegn her fra i aften. Hvis jeg er heldig kan jeg måske begynde her om nogle hverdage.

Undertegnede ska’ have et lydhegn der er udformet som et raftehegn. Jeg synes at det look er et naturligt og rustikt havehegn, der matcher rigtig fint ind i husets udseende med en lidt tilgroet have. Sådan et lydhegn kommer i en sådan størrelse der gør at jeg og pigerne undgår kigget til al trafikken. Og raftehegnet ser godt ud med træet. Børnene og mig bliver betagede over det nye havehegn.