Havelåger, hegnsstolper, lagkage og fødselsdag

Imens undertegnede render rundt & tænker på barnets fødselsdagsfest for børnehaven med valg af lagkage plus sodavand, så vil kæresten ik overveje noget som helst end hegnsstolper - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper, og havelåger - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager, . Seriøst. Vi ska’ til at have alternere vores lille parks forhenværende indhegning, og det arbejde stiller krav til ubrugte hegnsstolper og at min mand og jeg må udvælge imellem et utal af forskellige havelåger. Fint nok, men må projekt hegnsstoler ikk godt afvente til når vi har overstået fødselsdagen, hvor vi får 21 børnehavebørn til mad og leg? Den planlægning mener praktiske jeg er temmelig anspændt at ordne på egen hånd.

Jeg selv har ikke funderet over min smag inden for hegnsstolper og havelåger. Havelåger og hegnsstolper har før været af den kaliber, som stod der, hvor jeg har boet da jeg var lille pige. Men jeg og ham skal vælge den slags, nu hvor manden og jeg er husejere. Min mand fandt et par snilde producenter på internettet og han vil ikke fastlægge sig på hegnsstolper af aluminium eller træ. Jeg er nok mest begejstret for træ, meeen aluminiums hegnsstolper er vidst mere holdbare?

Min mand og jeg talte hvorvidt vi skal få en højere låge til haven, og nu opdagede min kæreste et par lækre og robuste havelåger, der mindsandten er låsbare. Det er dejligt, da kæresten og jeg har et hus på en vej, hvor det ganske sikkert ikk vil bli’e alarmeret, skulle det ske at der opdukker indbrudstyve.

Straks at børnene er bespist med skattejagt og chokoladelagkage, så skal jeg og kæresten os to sammen rekvirere hegnsstolper og havelåger. I modsat fald regner moi ikke med, at travle jeg slipper udenom mandens plapren om hegnsstolper i aluminium vs træ, havelåger med lås og andre haveplaner.