Fra butiksdrift til bukning af rør, udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning

Mon jeg ever har strejfet min mands arbejde? Manden har arbejde med profilvalsning, bukning af rør, bukkeværktøj , http://www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm, , rørbearbejdning , http://www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm, og udstødningsrør , http://www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm, . Hvad for noget, tænker I sandsynligvis. Det havde jeg nok selv gjort, så fremt jeg ikk var gift med min gemal og tit har hørt om bukkeværktøj, profilvalsning og rørbearbejdning.

Profilvalsning, bukkeværktøj, rørbearbejdning og bukning af rør er blandt andet dét, der bliver anvendt til udstødningsrør til biler – eller udstødningsrør i enorme varianter på fabrik. Og de flotte glatte rækværk, der benyttes i indgangspartiet hos min arbejdsplads. Husbonden jobber med rørbearbejdning, profilvalsning og bukning af rør i både grafiske anlæg, hos fødevarevirksomheder og for en vindmølleproducent. Mega sejt. Og en giga modpol til undertegnedes job. Det kunne garanteret ikk være særligt meget længere væk fra rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning, bukning af rør og bukkeværktøj.

Det er gunstigt, tænker jeg, at min mand og jeg kommer med så uens fagområder som Guccis nye sæson, butiksdrift og at vælge kollektioner til butikken kontra brug af bukkeværktøj i forbindelse med bukning af rør til de perfekte udstødningsrør, profilvalsning og rørbearbejdning

Jeg spekulerer på, hvad mine læsere jobber med. Mon jeres mænd arbejder hos rørindustrien eller lige frem har job i rørbearbejdning, bukning af rør, profilvalsning, udstødningsrør og bukkeværktøj.

Rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning, bukning af rør og bukkeværktøj er nu blevet kommenteret her her på bloggen. Nu forstår I derude lidt til min husbonds arbejdsplads. I spørger gerne, hvis I vil høre mere angående rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning, ellers regner jeg med at tie stille fremover. Haha.